Το Φόρουμ Ογκολογίας σε συνεργασία με τη Δ’ Ογκολογική Κλινική του Metropolitan General, τη Γ’ Παθολογική Κλινική Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α., το Γ.Ν.Ν.Θ. “Η Σωτηρία” & τη Σύγχρονη Πολυκλινική Λάρισας διοργανώνουν το συνέδριο “Overview στις νέες θεραπείες για τον καρκίνο 2020: Θεωρία και πράξη” που θα πραγματοποιηθεί στις 17 & 18 Ιουλίου 2020 στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace, Αθήνα. Στα πλαίσια του συνεδρίου ο Δρ. Νικόλαος Κεντεποζίδης θα προεδρεύσει σε διάλεξη με θέμα “Επόμενη γενιά αναστολέων ανοσολογικού ελέγχου” την Παρασκευή 17 Ιουλίου στις 15:15-15:45 μ.μ.

Χαιρετισμός του Δρ. Κεντεποζίδη, προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου “Overview στις νέες θεραπείες για τον καρκίνο 2020: Θεωρία και πράξη” 

Αγαπητοί φίλοι,
Η ιστορία έχει δείξει ότι ο άνθρωπος στην πορεία του προς την εξέλιξη και την πρόοδο δεν είχε πάντα συμμάχους και εύκολους δρόμους. Η εξελικτική πορεία της Ιατρικής επιστήμης με τον
ίδιο τρόπο περνούσε από συμπληγάδες και ατραπούς. Εν μέσω πανδημιών, όπως ο πρόσφατος ιός, η δυσκολία μετάδοσης της γνώσης και της τεχνοτροπίας για την Ογκολογία είναι εμφανής, αφού δείχνει να μετέρχεται νέους τρόπους και νέες διόδους για τη διάδοσή της. Παρόλα αυτά το Φόρουμ Ογκολογίας σας καλωσορίζει στο Συνέδριο που διοργανώνει στις 17 και 18 Ιουλίου 2020 στο Divani Apollon στην Αθήνα, με την εμπειρία πολλών επιστημονικών φορέων και τη γνώση που έχει μέχρι τώρα αθροισθεί, ακολουθώντας τις κατευθυντήριες οδηγίες για τον τρόπο διοργάνωσης συνεδρίων, όπως αυτές προκύπτουν μετά την εξάπλωση του Covid-19.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα