Στη συνέντευξη τύπου της Σύγχρονης Πολυκλινικής στη Λάρισα ο Ογκολόγος Δρ. Νικόλαος Κεντεποζίδης αναφέρθηκε ως εξής

«Βρισκόμαστε εδώ σήμερα για να εγκαινιάσουμε την πραγματοποίηση της επιθυμίας και του σκοπού της δημιουργίας μιας καινούργιας μονάδας ολοκληρωμένης φροντίδας του ογκολογικού ασθενούς με μεράκι ,επιστημονικό ζήλο και συνεχή δραστηριοποίηση.

Η επιθυμία μας και η προσπάθεια μας είναι να συμβάλλουμε στον κοινό σκοπό της αντιμετώπισης του καρκίνου μαζί με όλες τις άλλες ογκολογικές μονάδες της Λάρισας και όλης της Θεσσαλίας.

Η Σύγχρονη Πολυκλινική Λάρισας, η κλινική κόσμημα, μας δίνει τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε αυτό το σκοπό με όλα τα απαραίτητα εφόδια ,σε ένα άρτια εξοπλισμένο χώρο, γεγονός που θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο στην επιθυμία μας να υποστηρίξουμε τον ογκολογικό ασθενή θεραπευτικά, ψυχολογικά και πάντα με έμφαση στην ποιότητα ζωής .

Όσον αφορά τη θεραπευτική προσέγγιση του ασθενή, αυτή θα γίνεται πάντα εξατομικευμένα και σύμφωνα πάντα με τα θεραπευτικά πρωτόκολλα αλλά και με γνώμονα όλες τις νεωτέρες εξελίξεις και καινοτόμες θεραπείες, στις οποίες συμβαδίζουμε με όλα τα ανεπτυγμένα κράτη παγκοσμίως.

Η ποιότητα ζωής του καρκινοπαθή είναι εξίσου σημαντική μέριμνα για μας και οι κατευθύνσεις στη θεραπεία συμπεριλαμβάνουν πάντα αυτό τον παράγοντα.

Η Σύγχρονη Πολυκλινική με την δομή και οργάνωση της ,μας δίνει τη δυνατότητα εκπλήρωσης του στόχου μας για προσφορά στον τομέα αυτό της υγείας που γίνεται ολοένα και πιο απαιτητικός ήθελα να ευχαριστήσω τον κ Μίνο Γατένιο για την πρόσκληση και ευγενή επιμονή του να συνεργαστώ και να συμμετάσχω στην υλοποίηση των παραπάνω ως επιστημονικός υπεύθυνος του ογκολογικού τμήματος της κλινικής καθώς και όλους τους συναδέλφους ιατρούς και συνεργάτες που βοηθούν γι αυτό το σκοπό».